Hoe reinigen we uw matras?

Stap 1: Testreiniging

Allereerst starten we met de testreiniging waarmee u direct inzichtelijk krijgt of een duurzame en milieuvriendelijke matrasreiniging wenselijk is.

Deze eerste neutrale testreiniging is altijd gratis en 100% objectief!

Stap 2: Intensieve reiniging

Vervolgens wordt uw matras intensief gereinigd.

Door de hoge trillingsfrequentie van de gepatenteerde Hygienitech matrasreinigingsmachine (cleaner) worden huisstofmijten en hun uitwerpselen stevig losgetrild. Hierna zorgt de enorme zuigkracht ervoor dat alles hygiënisch wordt afgevoerd in de door Hygienitech speciaal ontwikkelde filters.

Stap 3: UV-C licht

De Hygienitech cleaner is speciaal ontwikkeld voor matrasreiniging op een krachtige doch duurzame en milieuvriendelijke wijze, een prettig idee!

De Hygienitech cleaner is voorzien van een krachtige UV-C reiningingslamp. Deze UV-C reinigingslamp zorgt voor een directe eliminatie van bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Hierdoor wordt uw matras eveneens direct aan alle kanten grondig gedesinfecteerd. De ‘’unieke methode’’ zorgt ervoor dat u weer op een schoon en dus gezond matras slaapt.

Stap 4: Nabehandelingsfase

In de laatste fase wordt de matras ingespoten met een speciaal ontwikkelde spray die allergenen stoffen neutraliseert. De spray reduceert de aanwas van nieuwe huisstofmijt, verwijdert verse vlekken en is op alcoholbasis.

 

Gratis testreiniging?

Product
Hygienitech maakt uw matras schoner dan schoon. Dit dankzij de wetenschappelijk onderbouwde bacteriedodende Hygienitech methode.
Probeer onze technologie
Een gratis testreiniging?
Maak vrijblijvend een afspraak!
Facebook